SVEIO
Hjem - BergeSag
SVEIO

SVEIO

Funkishus for skrå tomt med separat leilighet i første etasjen.

Husets kjerne ligger i andre etasje som er hele 150 m2. Denne etasjen har en utrolig praktisk planløsning som inkluderer tre soverom, to stuer, bibliotek, kjøkken, bad og bod. 

Det er en sonedelt - men åpen - planløsning i stue og kjøkken med utgang til en 31, m2 stor balkong. Her kan du invitere til store middagsselskaper og få plass til hele familien. 

I gangen finner du en romslig innebygd garderobe med plass til alt av yttertøy og sko. Alle soverommene i andre etasje har adkomst fra denne gangen. 

Leilighet i første etasjen

I husets første etasje er det en separat leilighet med et boligareal på 53 m2. Leiligheten er ideell for utleie og gir huseier en unik finansieringsmulighet.
Leiligheten har kombinert stue og kjøkken, separat soverom, bad og bod. I tillegg til dette kommer en egen overbygd terrasse på 23,5 m2 samt egen garasje i bygningskropp.

Funkisbolig designet for skrå tomt

Sveio er designet slik at det kan bygges på en skrå tomt. Dette betyr også at både leilighet og familiebolig har eget inngangsparti, parkering samt hageareal. 

Husets fasade er en kombinasjon av Møre Royal-kledning og murverk, som gir boligen et rent og moderne uttrykk. Her har du mulighet for å sette ditt personlige preg på huset med hageanlegging og planter.

Har du lyst til å bygge et lignende hus på flat tomt? Ta en titt på Haugesund (238 m2) eller Karmøy (176,9 m2).

SVEIO Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
149,9 m2
Bebygd areal
244,1 m2
Overbygd uteareal
39 m2
Soverom
3
P-rom
145,5 m2
Garasje
35,4 m2
Største lengde
21,8 m
Største bredde
16,8 m

LEILIGHET
Bruksareal
54,7 m2
P-rom
56,6 m2
Soverom
1

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ellef Kvalvågnes
Selger
98 22 93 54
ellefk@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no