Hjem - BergeSag
STENSLI

STENSLI

Stort og vakkert vinkelhus med valmtak for skrå tomt

Når du ankommer underetasjen i dette over 260 m2 store vinkelhuset, stiger du inn i en luftig hall, som har flate nok til å romme både en mindre sofagruppe og en romslig garderobe. Fra hallen har du adkomst til tre soverom, fire boder, bad og en stue. Tre av bodene er samlokalisert og danner en praktisk sone for oppbevaring. Stue, kjøkken og spisestue på 80 m2.

I første etasje av dette kjempehuset har du en stue på hele 42 m2, hvor du også har adkomst ut til din overbygde og koselige balkong. Via stuen går du inn på ditt kvalitetsfulle kjøkken, som foruten godt med arbeidsplass også kan huse spisebord. Samtidig har du en egen spisestue i naborommet, som har vindusflater med både godt utsyn og som slipper inn gode mengder naturlig lys.

Øverste etasje inneholder også to soverom, vegg i vegg med etasjens bad, hvor det største soverommet har en egen walk-in garderobe. Med adkomst fra kjøkkenet har du dessuten et vaskerom som videre har utgang til en hendig svalgang. Stensli egner seg altså med andre ord godt for den store familien som trenger masse plass rundt seg. Dette er en bolig med spennende former både utvendig og innvendig, hvor du kan nyte dine omgivelser fra både innsiden og de flotte overbygde uteplassene på begge plan.STENSLI Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
262,9 m2
Bebygd areal
177 m2
Overbygd uteareal
31,9 m2
Soverom
5
P-rom
217,8 m2
Største lengde
16,1 m
Største bredde
12,1 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ronny Gundersen
Hus og hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no