Hjem - BergeSag
SKIEN

SKIEN

Et moderne vinkelhus med stor plass.

Stilrent hus med store vindusflater 

Skien er et hus for deg som elsker rene og enkle linjer. Her får du en lys og luftig bolig med store vindusflater, som fyller huset med naturlig lys. 

Skien er dessuten et vinkelhus, og det betyr at det er mulighet for å flere verandaer med skjerming for vind. Du får totalt tre overdekte utekroker på bakkeplan, samt en stor balkong med utgang fra andre etasje. 

Skien gir deg med andre ord mulighet for å nyte husets omgivelser fra alle vinkler. 

Åpen planløsning og funksjonell rominndeling

Første etasje, med stue og kjøkken, har en åpen planløsning med god plass til familie og gjester. Her er det mulighet for å jobbe i kjøkkenet og samtidig være en del av selskapet. 

I tillegg til det store kjøkken og stueareal er husets første etasje utstyrt med alle de praktiske rommene som trenges. Entréen har innebygd garderobe, hvor familiens klær kan oppbevares. Fra entréen er det tilgang til et romslig badeværelse, et praktisk vaskerom samt et rom som kan benyttes som soverom, kontor eller gjesteværelse. 

I andre etasje er det en stor deilig loftstue som kan brukes til TV-stue eller lekeområde for barna. Etasjen består ytterligere av tre soverom og et stort bad. 

SKIEN Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
204,9 m2
Bebygd areal
137,4 m2
Overbygd uteareal
22,5 m2
Soverom
4
P-rom
189,6 m2
Største lengde
13,8 m
Største bredde
11,4 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ronny Gundersen
Hus og hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no