Hjem - BergeSag
NORDDAL

NORDDAL

Vakker og romslig bolig i sveitserstil

 

 

Det tradisjonsrike huset med de mange delikate detaljene utvendig er et av våre mest populære hus, som også kan bygges i mange ulike varianter. Sett utenfra gir den lekre dekoren i husets møne og balkongens vakre rekkverk en god forsmak på husets innvendige, landlige og små - romantiske atmosfære.

Det er en romslig og funksjonell første etasje i denne sveitservillaen, som består av et kjøkken/ allrom, stor stue med adkomst ut til overbygget terrasse, WC, teknisk rom, vaskerom med en praktisk utgang til utearealer og en stor hall med trapp opp til andreetasjen. Inngangspartiet til boligen er prydet med detaljrikt overbygg. Her er en balkong som fryder både hjerte og hjerne. Når du ankommer andre etasje, går du inn i en romslig loftstue. Fra den har du adkomst ut til en koselig balkong med overbygg.

Andre etasje inneholder også tre store soverom og et bad. Her er det plass til mye hygge i rommene under skråtaket. Hvilken  Norddal-variant velger du? Dette tradisjonsrike huset kan bygges i mange ulike varianter, ikke rart det er et av våre mest populære hus.

Uansett hvordan du bestemmer at vi skal bygge ditt Norddal, vil vi bygge en bolig som garantert gir deg boltreplass, hyggestunder og en fremtid i et stemningsfullt hjem.


NORDDAL Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
152,9 m2
Bebygd areal
107,2 m2
Overbygd uteareal
11,5 m2
Soverom
3
P-rom
146,8 m2
Største lengde
11,8 m
Største bredde
11,1 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ronny Gundersen
Hus og hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no