Hjem - BergeSag
MOLDE

MOLDE

Moderne funkishus med innebygd garasje og takterrasse

Funksjonell rominndeling og lekker takterrasse

I husets første etasje er det en stor entré med eget garderoberom, som også fungerer som gjennomgang til teknisk rom og vaskerom. Her er funksjonalitet i høysete. 

I forlengelse av entreen er en stue/hall som har et utall av bruksmuligheter. I tillegg til fellesområdet har første etasjen tre soverom og et stort bad. 

I andre etasje er det åpen planløsning med sammenhengende stue og kjøkken. Her er det store vinduer som fyller rommet med naturlig lys. Fra stueavdelingen er det en stor skyvedør ut til en delvis overbygd takterrasse på 36,6 m2. Her er det både plass til å sole seg og grille. 

I andre etasjen er også et eget kontor som kan benyttes til ekstra soverom eller åpnes for å få større stue. Det er dessuten en egen foreldreavdeling med walk-in garderobe og bad. Fra stue kan en se ned i entréen med store vindusflater.

Vedlikeholdsfri bekledning og innebygd garasje

Molde er ikke bare et hus med et unikt utseende. Arkitekten har nemlig tenkt at huset utvendig kan bygges med vedlikeholdsfrie plater og innslag av royalimpregnert kledning. Du trenger kun å vaske huset med en vannslange for å holde huset pent og rent.a

 

 

 

MOLDE Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
191,8 m2
Bebygd areal
151,4 m2
Overbygd uteareal
14,3 m2
Soverom
4/5
P-rom
185,5 m2
Sportsbod
6,3 m2
Garasje
24,5 m2
Største lengde
15,3 m
Største bredde
11,4 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ronny Gundersen
Hus og hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no