LINDÅS
Hjem - BergeSag
LINDÅS

LINDÅS

Moderne funkisbolig med to etasjer

Lindås er en enebolig med et unikt og spennende design i trekledning. Huset har to etasjer, og et bruksareal på 133,4 m2. Dette er huset for deg som er glad i stor plass som du og din familie kan boltre dere i.

Ved inngangspartiet har du adgang til en stor utebod som er perfekt for oppbevaring av gressklipper, verktøy og sportsutstyr.

I 1. etasje kommer du inn i en langstrakt gang, der du har adgang til et sove værelse, bod/teknisk rom og bad. Fortsetter du videre innover kommer du til kjernen av huset, en stue med åpen kjøkkenløsning. Her får du plass til hyggelige middagsselskap ved spisebordet og koselige fredagskvelder foran TVen i sofagruppen. Fra stue/kjøkkenet kan du gå rett ut på terrassen.

I 2. etasje er det rikelig med plass for barn og voksne. Etasjen har et fellesområde som kan brukes som TV-stue, eller lekeavdeling for de små. Her er adkomst til en balkong med glassrekkverk, et perfekt sted å starte morgenen. Her finner du også to soverom, der det ene har egen walk-ingarderobe og bod for ekstra oppbevaring.

Sist, men ikke minst, finner du også husets andre bad i 2. etasje.

Lindås er perfekt for små barnefamilier som trenger plass og oppbevaringsmuligheter. Eneboligen er beregnet for flat tomt, og kommer med en carport.

LINDÅS Dette flotte huset er et BoSmart hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
133,4 m2
Bebygd areal
110,1 m2
Overbygd uteareal
7,8 m2
Soverom
3
P-rom
123,6 m2
Sportsbod
5,0 m2
Største lengde
10,4 m
Største bredde
13,0 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ellef Kvalvågnes
Selger
98 22 93 54
ellefk@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no