Hjem - BergeSag
HURDAL

HURDAL

Enebolig med spennende planløsning

Hurdal er et moderne og populært hus som har en stilfull trekledning. Det passer bra for nyetablerte familier. Eneboligen har et bruksareal på 110,2 m2 på ett plan med god takhøyde.

Fra inngangen i huset har du adgang til husets største bad og et av soverommene. I tillegg kan du gå rett inn i husets samlepunkt - en åpen stue/kjøkkenløsning med plass til både sofakrok og spisesalong. Her kan både barn og voksne hygge seg i hverandres selskap på hele 46,8 m2.

Ved det luftige og åpne kjøkkenhjørnet har du tilgang til en bod/ spiskammer, som gir rom for ekstra lagringsplass. Fra stue/ kjøkken kan du gå rett ut på en stor terrasse, der familie og venner kan spise middag sammen eller nyte late dager ute i finværet.

I tillegg til det store fellesarealet har Hurdal to soverom til, hvorav det ene har egen walk-in garderobe og adgang til husets andre bad. Hurdal har store vindu er som gir masse lys og godt utsyn, perfekt for små familier som vil at ungene kan leke fritt. Her får du et stilfullt og romslig hus som er perfekt for flat tomt.

HURDAL Dette flotte huset er et BoSmart hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
110,2 m2
Bebygd areal
140,1 m2
Overbygd uteareal
14,3 m2
Soverom
3
P-rom
106,9 m2

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ronny Gundersen
Hus og hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no