Hjem - BergeSag
HOF

HOF

Klassisk hus med ark og saltak.

Inngangspartiet til dette flotte huset er skjermet av en større sportsbod og overbygg. I entréen har du adkomst til vinkeltrappen opp til andre etasje og et bad/vaskerom. I første etasje har du ellers et kjøkken/ allrom med en spisebordsone i husets karnapp, som er omkranset av vinduer fra gulv til tak.

Fra karnappet har du også utgang til et av boligens utvendige områder. Herfra kan du nyte omgivelsene eller inviterer venner og familie til hagefest. Fra kjøkkenet har du dessuten adkomst til den koselige, romslige og delvis åpne stuen, som også den får masser av naturlig lys fra gode vindusflater.

Andre etasje består av en stor loftstue, bod, hele tre større soverom og et bad. Alle rom med naturlig lys i rikelige mengder. Husets karnapp går over to plan og utgjør en tilbaketrukken og intim del av topp etasjens loftstue – et perfekt sted for de lange og sosiale sofasamtalene. Som i førsteetasjen utnyttes det innvendige arealet i andre etasje maksimalt.

Tradisjonelt hus med trekledning.

Hof er med sine totalt 140 m2 et mindre hus og har både liggende og stående trekledning. Boligen har et tradisjonelt preg, som passer inn i de fleste boligområdene. Samtidig er rom og planløsningene utformet for å gi familier både i pose og sekk hva gjelder komfort og boltringsplass.

Hof er kort sagt et innholdsrikt hjem, hvor du og familien kan skape masse gode minner.

HOF Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
138,9 m2
Bebygd areal
91,5 m2
Overbygd uteareal
3,4 m2
Soverom
3/4
P-rom
135,6 m2
Sportsbod
5,2 m2
Største lengde
10,6 m
Største bredde
10,5 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ronny Gundersen
Hus og hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no