Hjem - BergeSag
HALDEN

HALDEN

Svært moderne bolig med integrert garasje

Denne flotte boligen passer ypperlig for deg som sitter på en noe mindre tomt, men som samtidig ønsker en stor bolig hvor plan- og romløsningene er utnyttet maksimalt.
Bak Haldens moderne og funkispregede fasade, gjemmer det seg en praktisk bolig med gode og funksjonelle planløsninger. I husets førsteetasje har du åpen stue- kjøkken-løsning, med adkomst til uteom - råde på boligens bakside. Samme etasje


inneholder også stor entré med trapp opp til andre etasje og adkomst til WC/vaske - rom. Her er en egen etasje for soverom. I husets andreetasje vil du og dine trolig tilbringe mye av tiden i horisontalen.

Her finner du nemlig boligens tre store soverom, hvor det ene er tilknyttet et rom for walk-in garderobe og oppbevaring. På denne etasjen er det også utgang til en romslig balkong med plass til både solsenger og sittegrupper. Balkongen befinner seg på toppen av Haldens garasje.

Dette er et moderne hus med spennende og variert kledning. Halden har en integrert garasje, som har adkomst til en sportsbod med rikelig oppbevarings-plass. Brorparten av bygningskroppens fasade består av liggende, mørke bord.

Garasjen og balkongens rekkverk, samt deler av første- og andre etasje på husets bakside, har imidlertid stående, hvite bord, noe som lager et flott spill i husets kledning.

Halden er perfekt for deg som har en tomt som er liten, men som ønsker å bo i noe stort.

HALDEN Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
127,4 m2
Bebygd areal
107,7 m2
Overbygd uteareal
10,5 m2
Soverom
3
P-rom
127,4 m2
Sportsbod
5,5 m2
Garasje
18,8 m2
Største lengde
13 m
Største bredde
8,8 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ronny Gundersen
Hus og hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no