EKEBERG
Hjem - BergeSag
EKEBERG

EKEBERG

Hypermoderne enebolig på ett plan

Ekeberg er et innholdsrikt og stilfullt hus over ett plan, med funkispreg og et hav av spennende detaljer både inne og ute. Romslige stuer fulle av naturlig lys

Entréen, med wc like ved inngangspartiet, skiller denne flotte boligen i to. 

På ene siden finner du den store og delvis åpne stue/kjøkken-løsningen på over 50 m2. Dette allrommet blir naturlig opplyst med store vinduer på langsidene og en front som hovedsakelig består av glass. 

På andre siden av entréen finner du nok en romslig stue med vinduer, hvor du har ankomst til to soverom, den forseggjorte foreldreavdeling og ut til din overbygde terrasse på bakkeplan.

Komfortabel foreldreavdeling med terrassetilgang.

Også stuen ved soverommene og den åpne stue/kjøkken-løsningen har utgang til den romslige terrassen. Det samme gjelder det separate soverommet i den komfortable foreldreavdelingen, som også består av eget bad og en walk-in garderobe
Praktiske løsninger for vaskerom og carport.

Utvendig er Ekeberg kledd med ulike materialer som gir både dybde og liv til fasaden. Huset har tilhørende carport hvor det også er adkomst til vaskerom med bod og teknisk rom. 

I tillegg til den innvendige boden har boligen også godt med oppbevaringsplass i en sport- og fritidsbod med inngang fra gårdsplassen. Ekeberg er huset for deg som ønsker egenartet og førsteklasses livsløpsbolig.

EKEBERG Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
156,9 m2
Bebygd areal
243,2 m2
Overbygd uteareal
22,7 m2
Soverom
3
P-rom
147,1 m2
Sportsbod
6,9 m2
Største lengde
19,7 m
Største bredde
17,4 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ellef Kvalvågnes
Selger
98 22 93 54
ellefk@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no