BODØ
Hjem - BergeSag
BODØ

BODØ

Stort hus på tre plan med gode utleiemuligheter.

Dette er boligen for deg som ønsker rikelig med plass, mye naturlig lys og utleiemuligheter. Med Bodø får du et hus med delikate fasadedetaljer, både hva gjelder ulike materialer og deres farger samt store og mindre vindusflater. Utvendig har du også en større balkong med rekkverk hovedsakelig bestående av glass – et koselig uteområde som strekker seg i vinkelform rundt boligens førsteetasje.

På bakkenivå, på samme plan som underetasjen, har du to sport- og fritidsboder med utvendig adkomst og boligens garasje som er integrert inn i selve bygningskroppen.

Enebolig med utleiemuligheter.

Fra det overbygde inngangspartiet i underetasjen, kommer du inn i en stor hall hvor du har gjeste-WC og trappen som fører deg videre opp i husets to øvrige etasjer. Underetasjen består ellers av en bod, husets tekniske rom samt en full kjeller - leilighet med åpen stue-/kjøkken-løsning, bad og soverom med et tilhørende rom for garderobe/bod, som sammen utgjør en romslig leilighet.

Denne avdelingen er ideell for utleie og gir huseier en unik finansierings mulighet. I første etasje har du Bodøs vinkelformede, store og åpne stue-/kjøkken-løsning. Her får du gode mengder med naturlig lys fra de mange vindusflatene som innehar flere ulike størrelser.

Foruten den flotte og romslige balkongen, som på finværsdager fungerer som en naturlig forlengelse av stu-en, finner du i denne etasjen foreldresoverommet med walk-in garderobe og eget bad, samt bod og vaskerom med praktisk adkomst til boligens uteområde. Toppetasjen inneholder husets tredje stue.

Stuen har skråtak og store vinduer som strekker seg nesten helt opp til husets møne – elementer som gjør at rommet både har godt utsyn og en behagelig og skulder - senkende atmosfære. Etasjen har forøvrig to soverom, bad og bod.

BODØ Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
192,4 m2
Bebygd areal
139,2 m2
Overbygd uteareal
22,7 m2
Soverom
3
P-rom
172,7 m2
Sportsbod
5,4 m2
Garasje
17,8 m2
Største lengde
14,4 m
Største bredde
10,8 m

LEILIGHET
Bruksareal
32,2 m2
P-rom
28,7 m2
Soverom
1

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ellef Kvalvågnes
Selger
98 22 93 54
ellefk@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no