Hjem - BergeSag
AURDAL

AURDAL

Et vakkert sveitserhus med plass til hele familien

Aurdal er en veldig populær hustype. Den vakre arken og de detaljerte utskjæringene i treverket gir dette sveitserhuset et utrolig sjarmerende uttrykk.

Gode oppbevaringsmuligheter
Den flotte inngangsdøren viser vei og ønsker deg velkommen inn i et hus preget av tradisjonsrike detaljer. I forlengelse av den romslige entreen er det en bod for oppbevaring av sports- og fritidsutstyr. Ideelt for den aktive familien.


Få drømmen om et bondekjøkken oppfylt
I resten av første etasjen er det lagt opp til kos og sosialt samvær med mulighet for en åpen kjøkkenløsning. Her kan du oppfylle drømmen om det store bondekjøkkenet som med sikkerhet blir samlingspunktet for hele familien.

Terrassen gir deg mulighet for å koble sammen hus og hage. Her kan du invitere ut gjester og familie for å nyte den omkringliggende naturen på nærmeste hold.


Romslig andre etasje
Den vakre trappen i husets gang fører deg til andre etasje hvor skråtaket skaper en ekstra koselig atmosfære. Her er det en romslig loftstue, tre soverom og et stort bad. Med mange m2 og sjarmerende sveitserstil er det ikke så rart at dette huset er en favoritt blant kundene våre.

AURDAL Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
176,6 m2
Bebygd areal
124,1 m2
Overbygd uteareal
25,8 m2
Soverom
4
P-rom
171,4 m2
Største lengde
14,2 m
Største bredde
11,5 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ronny Gundersen
Hus og hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no