ANDÅS
Hjem - BergeSag
ANDÅS

ANDÅS

Moderne hus for skrå tomt

Innvending byr huset på en luftig og åpen atmosfære med sine skråtak og store takhøyder. Underetasjen består av tre store soverom, hvor det ene har et eget rom for garderobe.

I etasjens store entré har du trappen opp til første etasje og et gjeste-WC. Ellers finner du på dette boligplanet en praktisk sportsbod med god oppbevaringsplass og utvendig adkomst, vaskerom og et bad.

Dette innbydende husets førsteetasje har en vinkelformet, stor og åpen stue-/kjøkken-løsning på nesten 50 m2.
Det store allrommet har dessuten skråtak som sammen med store takhøyder og gode vindusflater gir en luftig og naturlig opplyst atmosfære.

På dette planet har du også ett bad, to boder og en delvis overbygget balkong med spilerekkverk og adkomst fra stuen. Et hus med flotte utvendige kontraster Fasaden består i all hovedsak av tre.

Mens brorparten av kledningen er stående bord i lyse trefargede nyanser, danner de liggende bordene med sin mørkebrune farge en dyp og flott kontrast i husets ytre. Utvendig, og på samme plan som underetasjen, har du også her et større uteområde, delvis under førsteetasjens balkong.

Andås er tegnet for deg som har skrå tomt, og som drømmer om et romslig hus med mye luft og stemningsgivende kontraster.

ANDÅS Dette flotte huset er et Blink Hus hus.

Nøkkelinfo
Bruksareal
154,7 m2
Bebygd areal
119,5 m2
Overbygd uteareal
34,1 m2
Soverom
4
P-rom
137,7 m2
Største lengde
15,7 m
Største bredde
10,2 m

 

Kontakt oss gjerne for en hyggelig husprat.
Ønsker å endre på noe? Alle våre hus kan endres etter dine ønske.

Ellef Kvalvågnes
Selger
98 22 93 54
ellefk@bergesag.no

Nils Skålnes
Husselger
98 22 93 09
nilss@bergesag.no