Hjem - BergeSag
Gautefall
Bla mellom salgsobjektene

Prisliste

Finansiering

Som kunde av Berge Sag og Spare Bank 1 SR-Bank kan vi tilby deg gunstige betingelser på boliglån og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av boliger. 
 

Haugesund sparebank

Haugesund Sparebank kan tilby deg flere fordeler ved kjøp av Berge Sag hus.  

Noen av dine fordeler:

  • Ingen etableringskostnader
  • Mulighet for 100% finansiering
  • Vår beste rente

Beliggenhet

Gautefall

Drangedal

Velkommen til Rytterspranget på Gautefall!
Berge Sag har samarbeid med utbygger av hyttefelter på Gautefall i Drangedal, hvor du kan kjøpe tomt av grunneier/utbygger og hytte av oss i Berge Sag.
Vi bygger hytta komplett ferdig for deg, se prospekt på link til tomter og hyttemodeller/priser.

Rytterspranget på Gautefall ligger sentralt ved siden av skibakkene på Gautefallheia. Har man hytte på Rytterspranget kan man parkere bilen når man ankommer hytta, og ikke bruke den før man skal hjem. Alle fasiliteter ligger i gangavstand til hyttefeltene. I tillegg er både langrenn- og slalåmløyper tett inntil feltene på en måte som gjør at man kan spenne på seg skiene rett utenfor sin egen dør.

Gautefalltomter er den eneste aktøren på Gautefall som tilbyr et stort utvalg av ledige tomter med ski inn/ut.
I dag har Gautefalltomter ca. 80 ledige tomter på feltene Terrasse og Horisont.

I tillegg har Gautefalltomter et mindre antall ledige tomter på felt H1. Dette feltet var det første av feltene som ble utviklet. Herfra får man umiddelbar tilgang til både alpin- og langrennsløyper, og man vil være en kort gåtur unna den populære kafeen på Rytterspranget.
Rytterspranget på Gautefall har de siste hyttefeltene som kan tilby et stort utvalg av nøkkel- ferdige hytter med ski inn/ut på Gautefall.
Gautefall er en populær ferie- og fritidsdestinasjon i Drangedal kommune i Telemark. Gautefall egner seg spesielt godt for familier, mye på grunn av det brede aktivitets- tilbudet, men ikke minst den korte kjøreveien fra de store byene på Sør- og Østlandet. Innenfor 2 timers kjøreavstand fra Gautefall kommer man til Kristiansand i sør eller Tønsberg i nord. Se kartet for kjøreavstand til utvalgte byer.
Rytterspranget ligger i hjertet av Gautefall, og er det siste feltet som kan tilby et stort utvalg av ledige tomter med ski inn/ut til Gautefall Skisenter og løypenettet rundt. I tillegg har familier med hytte på Rytterspranget gangavstand til alle øvrige aktiviteter og sosiale samlingsplasser på Gautefall.
Har du hytte på Gautefall har du både sommer- og vinterhytte i ett.
Med hytte på et av våre hyttefelt, tror vi med hånden på hjertet du vil oppleve følgende bonuseffekt: Hytta brukes mye! Ja, den vil sannsynligvis bli brukt en hel masse, – og ikke bare om vinteren, men året rundt!
Det er det som er så suverent med Gautefall: Det er et vintersportssted om vinteren og forvandles til noe helt annet så fort snøen går. Helga etter du har lagt skia bort kan du gå ut i et flott turterreng og oppleve en unik fjelltopografi. Milevis med DNT-merkede turløyper og ikke minst over 10 mil med merkede stisyklingsløyper gjør at du ikke rekker å kjede deg på Gautefall om sommeren heller.

Hytta blir ikke billigere i kroner og øre av å benyttes året rundt, men regner du investering opp mot bruk, er det langt mer forsvarlig og ikke minst hyggelig å ha lagt pengene i noe som alle elsker å bruke! Familien blir raskt glad i Gautefall og alt hva Gautefall har å by på. Den flotte hytta blir stedet man samles i helger og ferier.
 

Areal: m2
Fra 2 890 000

Ronny Gundersen
Hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Jarle Troland
Hytteselger
98 22 93 16
jarlet@bergesag.no

Øyvind Bråtun
Salgs- og markedsutvikler hytter
98 22 93 41
oyvindb@bergesag.no