Hjem - BergeSag
Lyngtunet / Vormedal - Kun 1 igjen! Innflytningsklar nøkkelferdig leilighet med solrik terrasse, vannbåren varme og intrigerte hvitevarer!
Bla mellom salgsobjektene

Prisliste

Bolig So­ve­rom Etasje P-rom BRA Pris
10 A 2 1 75 m² 75 m² Solgt
10 B 2 2 75 m² 75 m² 2 295 000
10 C 2 2 71 m² 71 m² Solgt
10 D 2 1 71 m² 71 m² Solgt
12 A 2 1 72 m² 72 m² Solgt
12 B 2 2 72 m² 72 m² Solgt
12 C 2 1 71 m² 71 m² Solgt
12 D 2 2 71 m² 71 m² Solgt
14 A 2 2 71 m² 71 m² Solgt
14 B 2 1 71 m² 71 m² Solgt
14 C 2 2 85 m² 85 m² Solgt
14 D 3 1 85 m² 85 m² Solgt


Omkostninger: 15 000

Finansiering


Som kunde av Berge Sag og Spare Bank 1 SR-Bank kan vi tilby deg gunstige betingelser på boliglån og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av boliger. 
 Haugesund sparebank

Haugesund Sparebank kan tilby deg flere fordeler ved kjøp av Berge Sag hus.  

Noen av dine fordeler:

  • Ingen etableringskostnader
  • Mulighet for 100% finansiering
  • Vår beste rente

Beliggenhet

 

Adkomst
Kjør Vormedalsveien forbi Kiwi butikken mot Snik. Ta opp mot Mykje skole. Boligfeltet ligger på høyre side av veien like før skolen. Adresse:
Tjørnahaugv. 10
5545 Vormedal
Gnr.: 123
Bnr.: 161


Lyngtunet / Vormedal - Kun 1 igjen! Innflytningsklar nøkkelferdig leilighet med solrik terrasse, vannbåren varme og intrigerte hvitevarer!

2 soverom
 BRA: 75 m2
 fra 2 295 000

Visning

Ta kontakt for avtale om privatvisning dersom oppsatt visning ikke passer.

Slik blir din splitter nye leilighet på Lyngtunet

Vi har nå kun 1 ferdigstilte leiligheter igjen i dette byggetrinnet. Bildene i annonsen er tatt av nettopp dennne leiligheten, som er vår visning bolig tilknyttet Lyngtunet prosjektet. Leiligheten på 75 kvm ligger i 2.etg med flott plassering, tilgrenset friområdet. . Her vil det være muligheter for hurtig overtagelse / innflytting om ønskelig:-)

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de beste forutsetningene til å sette en leveranse som den kvalitetsbevisste kunden i dag forventer. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gi deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Det er fortsatt mulig med enkelte tilvalg, men vær rask!

Vi i Berge Sag leverer leiligheter på Lyngtunet hvor blant annet følgende er standard:

- Helfliset pent baderom med varmekabler.
- Fliser på gulv med termostatstyrt gullvarme i både entre og på vaskerom.
- Energieffektiv vannbåren varme i stuen.
- Hvitpigmentert 15mm parkett av typen Kärsh Eik Taranto på tørre alle gulv
- Komplett kjøkken fra kvalitetsleverandøren Designa
- Intigrerte hvitevarer (steketopp, oppvaskmaskin, stekeovn og kombiskap)
- Pen baderoms-innredning i moderne utførelse levert av rørlegger Karsten Bjelland
- Listefritt i overgang vegg/tak som gir ett moderne inntrykk.
- Terrasseplattinger av belegningsstein ut foran boligene i første etasje.
- Hvite ferdigmalte innerdører. Glassdør mellom entre og stue
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Utvendige frostfri utekran.

Leilighetene inneholder som følger:

Leilighetene inneholder stue med utg. solrik terrasse, kjøkken med integrerte hvitevarer og god spiseplass, 2-3 soverom, bad med dusj og wc, kombinert bod og vaskerom samt gang.

Utvendig sportsbod.

Mykje skole er en av regionens nyeste og flotteste barneskoler. Nå får skolen snart nye naboer, og elevene nye klassekamerater.
"Jungelen", en klatrepark bestående av tau og bildekk, som ligger like bak skolen er ett naturlig samlingspunkt. Men også skogen på oppsiden av skolen blir flittig brukt til koselige familie utflukter. Her er det laget til med benker og lekeområder.

Lyngtunet er et område som fortjener å bygges ut, og et slikt prosjekt vil gi et løft til hele bygda. Den flotte skolen er allerede et naturlig samlingspunkt i nabolaget, og flere folk skaper mer aktivitet. Vi ser fram til å se det nye nabolaget vi bygger blomstre i årene som kommer.
Boligfeltet har fått flere lekeplasser i tillegg er det opparbeidet egen balløkke som grenser mot friområder.

Fastlandsdelen av Karmøy er i rivende utvikling, og Berge Sag har allerede gode erfaringer fra Moksheimtunet som ligger noen kilometer nord for der Lyngtunet skal bygges. Området ligger midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig og naturskjønt, men med kort vei til alt.

Vi er stolte av å presentere vårt nye utbyggingsområde Lyngtunet på Snik.

Sentralt, grønt og naturskjønt på Lyngtunet

Lyngtunet er navnet på det nye boligprosjektet som Berge Sag bygger ut like ved med den populære Mykje skole. Veldig mange har allerede flyttet inn og stortrives i sine splitter nye Berge Sag hjem.
Når Lyngtunet er ferdig utbygget vil det bestå av 75 nye hjem, fordelt på både leiligheter og eneboliger.
Lyngtunet på Snik er blitt ett særdeles flott prosjekt på Vormedal, kun 4 minitter med bil fra Oasen, gangavstand til nærbutikk og treningssenter – og kan bokstavelig talt skilte med Haugalandets enkleste og korteste skolevei for å nevne noe.
Vi i Berge Sag jobbet lenge med å få plass en avtale med grunneierne, og vi ble utrolige glade for å kunne realisere prosjektet. Dette er et område som virkelig fortjente å bli bygget ut, og et slikt prosjekt gir opplagt et løft til hele nærområdet, i tillegg til å bidra til mange nye naboer.
Den flotte skolen er allerede et naturlig samlingspunkt i nabolaget, og flere folk skaper mer aktivitet. Vi ser fram til å få følge med - og se det nye nabolaget vi bygger blomstre i årene som kommer.
Boligfeltet har flere lekeplasser i tillegg er det opparbeidet egen fotballøkke som grenser mot friområder.
Fastlandsdelen av Karmøy er i rivende utvikling, og Berge Sag de siste årene vært blant de aller største aktørene til å virkelig satse i dette området. Vi har utelukkende gode erfaringer. Området ligger midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig og naturskjønt, men med kort vei til alt.
Lyngtunet på Snik er blitt ett særdeles flott prosjekt som praktisk talt kan skilte med Haugalandets enkleste og korteste skolevei. I tillegg er det kort vei til barnehage.
Mykje skole er en av regionens nyeste og flotteste barneskoler. Nå har skolen allerede har fått skolen mange nye naboer, og elevene nye klassekamerater.
"Jungelen", en klatrepark bestående av tau og bildekk, som ligger like bak skolen er ett naturlig samlingspunkt. Men også skogen på oppsiden av skolen blir flittig brukt til koselige familie utflukter. Her er det laget til med benker og lekeområder.

Bolig fra Berge Sag:

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Soldalen er dessuten boligene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie.
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 25 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Fremdrift

Byggingen er i full gang! de første kjøperene er flyttet inn. 11 SOLGT! Nå selger vi visningsboligen..
Ferdigstillelse: Innflyttingsklare

Adkomst

Kjør Vormedalsveien forbi Kiwi butikken mot Snik. Ta opp mot Mykje skole. Boligfeltet ligger på høyre side av veien like før skolen.

Stian Tønnesen

Stian Tønnesen
Salgsleder prosjekt
93 04 38 57
stiant@bergesag.no