Soldalen på Vormedal - 9 innholdsrike eneboliger
Hjem - BergeSag
Soldalen / Vormedal: Eneboliger med fritt utsynt, fleksibel planløsning, solrike uteområder og god standard!
Bla mellom salgsobjektene

Prisliste

Bolig So­ve­rom Etasje P-rom BRA Pris
2 3 2 126 m² 132 m² 3 350 000
4 3 2 126 m² 132 m² 3 490 000
6 3 2 126 m² 132 m² 3 350 000
8 3 2 126 m² 132 m² 3 490 000


Omkostninger: 25 000

Finansiering

Som kunde av Berge Sag og Spare Bank 1 SR-Bank kan vi tilby deg gunstige betingelser på boliglån og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av boliger. 
 

Haugesund sparebank

Haugesund Sparebank kan tilby deg flere fordeler ved kjøp av Berge Sag hus.  

Noen av dine fordeler:

  • Ingen etableringskostnader
  • Mulighet for 100% finansiering
  • Vår beste rente

Beliggenhet

 

Adkomst
Adresse:
Snikspynten 2
5545 Vormedal
Soldalen / Vormedal: Eneboliger med fritt utsynt, fleksibel planløsning, solrike uteområder og god standard!

3 soverom
 BRA: 126 m2
 fra 3 350 000

Visning

Ta kontakt for avtale om privatvisning

Frittliggende, fleksibelt, innholdsrikt!

Drømmer du en splitter ny nøkkelferdig enebolig, med solrike uteområder, store vindusflater og fritt utsyn?
Et nytt boligområde begynner virkelig å ta form på Vormedal. Vi har valgt å gi prosjektet navnet Soldalen av opplagte årsaker. Her vil man bo solrikt, og fritt - tett på naturen, Karmsundet og det flotte omkringliggende kulturlandskapet.
Feltet er nøye planlagt med flere lekeplasser, stort fellesområdet og nærhet til alt du trenger. Feltet er en direkte forlengelse av vårt snart ferdigstilte naboprosjekt på Lyngtunet, og vil dermed allerede ha mange kjekke naboer i de flotte eneboliger, innholdsrike rekkehus, og spennende leilighetene vi har bygget der.
På Soldalen vil vi også bygge boliger av ulike størrelser tilpasset ulike behov. Felles for eneboligene i dette byggetrinnet er et spennende og moderne ytre, med innholdsrik planløsning og god standard. Boligene vil fungere like godt både for småbarnsfamilier, og for de mer etablerte som ønsker en arealmessig mindre men effektiv enebolig. Her får man en nøkkelferdig bolig med lite vedlikehold og lettstelt hage. Boligene biloppstillingsplasser i egen innkjørsel, og de har dessuten mulighet for carport. De frittliggende eneboligene vil ligge fantastisk fint til, med sørvendte fasader, terrasser og uteområder som gir gode sol og lysforhold. I umiddelbar nærhet finner man flotte turområder, og ferdig opparbeidet fellesområder som lekeplass, sittegrupper og fotballøkke. Benytt sjansen til å ta del, og bli en del av dette fantastiske nyetablerte området på Vormedal!

Eneboliger med fleksibel planløsning.

Vi vet at hvilke rom et hus inneholder, og hvilken planløsning som passer best kan variere fra person til person og fra familie til familie. Felles for oss alle er det at vi har ulike behov som skal dekkes.
Vi skal leve godt i boligen vår – vi skal lage mat, leke, være sosiale, se på TV, holde selskaper og gjøre husarbeid. Vi skal også sove, ha mulighet for å slappe av eller trekke oss tilbake med en god bok eller med oppgaver som krever konsentrasjon.
For å kunne tilpasse dette prosjektet best mulig til deg og dine behov, har vi derfor valgt å tilrettelegge boligene for at du selv skal kunne velge hvorvidt du ønsker alle hovedfunksjonene i 1.etasje, eller om du ønsker en å samle begge hovedfunksjonene med kjøkken og stue i 2.etasje
Byggetrinnet består av tilsammen 4 frittliggende eneboliger, hver på 126 kvm (BRA). Boligene går over to plan og inneholder som følger:

Bolig med kjøkken i 1. etasje:

1.etasje Entre /gang, Vaskerom / bod med smart bi inngang. Videre finner romslig bad, 1 stort soverom, samt kjøkken / allrom med utgang til terrasse og hage. Lagring under tett trapp.

2.etasje består av romslig stue med store vindusflater. Fra stuen har man utgang til solrik terrasse. Videre finner man bad, 2 soverom hvor det ene har stor plass til skyvedørsgarderobe.

Utvendig er boligen utstyrt med utvendig bod.

Bolig med kjøkken i 2. etasje:

1.etasje Entre /gang, Vaskerom med smart bi inngang. Videre finner romslig bad, 2 soverom, samt stue med utgang til terrasse og hage. Lagring under tett trapp.

2.etasje består av romslig åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater. Fra stuen har man utgang til solrik terrasse. Videre finner man bad, samt stort soverom med god plass til skyvedørsgarderobe.

Utvendig er boligen utstyrt med utvendig bod

Slik blir din nye bolig på Soldalen!

Nøkkelferdig!

Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet:

Kvalitetsparkett: Varmt, vakkert og helt naturlig: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 15 mm hvitpigmentert Kàrsh-parkett i alle boligrom.

Trappen fra trapperingen kommer med stålspiler og hvitmalte vanger med hvitpigmentert trinn.

Peisovn fra Nordpeis: I stua i andre finner du en moderne peisovn med stålpipe av type Duo 2 fra Peisselskapet. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Karsten Bjelland.

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad 1 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj sone. På begge bad leveres flott (100cm) baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig nok inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:
• Endre innredning på kjøkken og bad
• Velge andre hvitevarer
• Endre på farger og flistyper
• Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
• Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
• Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
• Velge farger på innvendige vegger
• Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter
Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter

Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Lyngtunet. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og i henhold til nyeste teknisk forskrift (Tek 17)

Leveransen inneholder blant annet:
•Impregnert kledning som er grunnet og malt 1 strøk
•Alle gulv i tørre rom leveres med 15 mm hvitpigmentert Karsh eikeparkett
•Hvitmalte kompakte innerdører
•Designa-kjøkken med flotte detaljer
•Baderoms innredninger (100 cm) levert av rørlegger Karsten Bjelland
•Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
•Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 2.etasje
•Fliser (30x60) med sokkelflis på gulv i entre/hall, vaskerom og bod.
•Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre /gang, Bi inngang /vaskerom og begge bad.
•Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
•Mulighet for badekar på bad i 2. etasje.
•Trapp fra trapperingen med hvitmalte vanger, stålspiler og heltre hvitpigmenterte trinn.
•Røropplegg for sentralstøvsuger
•Komplett vedovn type Duo 2 med stålpipe
•Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
•Glassrekkverk på deler av terrasse.
•Ferdig hage med plen på sørsiden.
•Markterrasse utført med belegningsstein på hagesiden (ca 15 kvm)
•OZO 200l varmtvannsbereder
•Utvendig frostfri tappekran
•Ferdig sparklet og malte innervegger.
•Listfrie overganger mellom vegg og tak
•Hvit ferdig malt hvitt listverk fra

Et velfungerende boligområde

Boligene i Soldalen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og eneboliger - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Soldalen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig, maritimt og naturskjønt, men med kort vei til alt.
Soldalen grenser som nevnt til Lyngtunet, og vil dermed inneha mange av de samme kvalitetene. I tillegg kan Soldalen skilte seg med å ligge kun ca 140 m fra sjølinjen og være omkranset med romslige uteområder og store lekeplasser. Soldalen vil ferdig utbygd, bestå av et nabolag med ca 60 nye hjem.
Vormedal vil også fremover være et av de store satsingsområdene til Karmøy kommune. Her har det de siste årene blitt investert vesentlig i både boliger, barnehage og skole – med Mykje skole som det ferskeste eksempelet. Videre står nå Vormedal ungdomsskole for tur – som får seg et formidabelt ansiktsløft og hvor det også er planer om ny storhall.

Mykje skole er en av regionens nyeste og flotteste barneskoler. Fra Soldalen er skoleveien kort og trygg på under en halv kilometer, og skolen er virkelig rigget og klar for å ta imot nye elever i årene fremover.


"Jungelen", en klatrepark bestående av tau og bildekk, som ligger like bak skolen er ett naturlig samlingspunkt. Men også skogen på oppsiden av skolen blir flittig brukt til koselige familie utflukter. Her er det laget til med benker og lekeområder.

At fastlandsdelen av Karmøy er i rivende utvikling er hevet over enhver pris. Vi i Berge Sag har de siste årene vært den største aktøren til å virkelig satse i dette området, og vi har utelukkende gode erfaringer. Dette er et område som virkelig fortjente å bli bygget ut, og et slikt prosjekt gir et løft til hele nærområdet. Den flotte skolen er allerede et naturlig samlingspunkt i nabolaget, og flere folk skaper mer aktivitet. Vi ser fram til å få følge med - og se det nye nabolaget vi bygger blomstre i årene som kommer.
Boligfeltet har flere lekeplasser i tillegg er det opparbeidet stort fellesområde i direkte tilknytning til disse eneboligene.


Bolig fra Berge Sag:
Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Soldalen er dessuten boligene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie.
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 25 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Fremdrift

Byggingen er i gang! Første bolig i prosjektet vil være ferdigstilt januar 2020.
Ferdigstillelse: Fra og med januar 2020

Stian Tønnesen

Stian Tønnesen
Salgsleder prosjekt
93 04 38 57
stiant@bergesag.no