Husbankfinansierte familieboliger med carport, og ferdig opparbeidet uteområder
Hjem - BergeSag

Prisliste

Bolig So­ve­rom Etasje P-rom BRAHusbank Pris
1 3 2 132 m² 132 m²Solgt Solgt
2 3 2 132 m² 132 m²2 760 000 3 450 000
4 3 2 132 m² 132 m²2 760 000 3 450 000
5 3 2 132 m² 132 m²2 840 000 3 550 000


Omkostninger: 15 000

Finansiering

[På Mølleparken gir vi deg fantastiske finansieringsmuligheter hos Husbanken. Vi har sørget for at alle de 5 rekkehusene er sikret og forhåndsgodkjent for lån inntil 80% av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser. Kjøper du bolig av Berge Sag, så ordner vi også hele lånesøknaden for deg!


Husbanken er en del av den norske velferdsstaten. Regjeringens mål er at alle skal bo godt og trygt og at boliger og bygg skal være av god kvalitet. Da må boligmarkedet fungere best mulig. Husbanken skal bidra til et velfungerende boligmarked ved å utvikle og formidle kunnskap til boligsektoren, og ved å finansiere boliger.

Hvilken rolle har husbanken i dette boligprosjektet?
- Sørge for at boligene blir miljøvennlige og energivennlige
- Sørge for at boligene blir universelt utformede
- Gi en særlig god finansiering

Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig, og økonomisk gunstig. Boligene overgår vanlige krav til miljøvennlighet og de tilrettelagt for alle. Boutgiftene vil være lavere enn ellers, mye på grunn av den subsidierte renten i Husbanken. Dette kan utgjøre store summer hver måned, prøv selv i Husbankkalkulatoren

Alle, uansett alder kan få lån i Husbanken

Som kunde av Berge Sag og Spare Bank 1 SR-Bank kan vi tilby deg gunstige betingelser på boliglån og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av boliger. 
 

Haugesund sparebank

Haugesund Sparebank kan tilby deg flere fordeler ved kjøp av Berge Sag hus.  

Noen av dine fordeler:

  • Ingen etableringskostnader
  • Mulighet for 100% finansiering
  • Vår beste rente

Prospekt / tegninger

Beliggenhet

 

Adkomst
Adresse:
Tyltersvingen 117 - 125
5545 Vormedal
Mølleparken / Moksheim - Husbankfinansierte familieboliger med carport, og ferdig opparbeidet uteområder! Leveres nøkkelferdig inkludert hvitevarer!

3 soverom
 BRA: 132 m2
 fra 3 450 000

Visning

Ta kontakt for avtale om privatvisning

Husbankfinansiering:

På Mølleparken gir vi deg fantastiske finansieringsmuligheter hos Husbanken. Vi har sørget for at alle de 5 rekkehusene er sikret og forhåndsgodkjent for lån inntil 80% av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser. Kjøper du bolig av Berge Sag, så ordner vi også hele lånesøknaden for deg!


Husbanken er en del av den norske velferdsstaten. Regjeringens mål er at alle skal bo godt og trygt og at boliger og bygg skal være av god kvalitet. Da må boligmarkedet fungere best mulig. Husbanken skal bidra til et velfungerende boligmarked ved å utvikle og formidle kunnskap til boligsektoren, og ved å finansiere boliger.

Hvilken rolle har husbanken i dette boligprosjektet?
- Sørge for at boligene blir miljøvennlige og energivennlige
- Sørge for at boligene blir universelt utformede
- Gi en særlig god finansiering

Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig, og økonomisk gunstig. Boligene overgår vanlige krav til miljøvennlighet og de tilrettelagt for alle. Boutgiftene vil være lavere enn ellers, mye på grunn av den subsidierte renten i Husbanken. Dette kan utgjøre store summer hver måned, prøv selv i Husbankkalkulatoren

Alle, uansett alder kan få lån i Husbanken

Slik blir din nye bolig på Mølleparken!

Prosjektet består av tilsammen 5 rekkehus, hver på 132 kvm (BRA). Boligene går over to plan, og vi passe både aktive familier eller etablerte familier som er ønsker en arealmessig mindre, men mer effektiv bolig med lite vedlikehold.
Felles for boligene i prosjektet er et spennende og moderne ytre, med optimal planløsning og høy standard som passer til mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Boligene har carport og biloppstillingsplass i egen innkjørsel. Rekkehusene vil ligge flott til, med regulert friområde mot sør i forlengelse av hagen. Samtidig som de blir en del av et nyere etablert bomiljø Mølleparken. Her er det ferdig opparbeidet infrastruktur og flotte fellesarealene til felles glede for nabolagets beboere.
Prosjektet leveres Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet:

Kvalitetsparkett: Varmt, vakkert og helt naturlig: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 14 mm hvitpigmentert parkett av typen Boen Eik Conserto.

Trappen fra trapperingen kommer med hvitmalte stiler, håndrekke og vanger. Heltre hvitpigmenterte eiketrinn.

Peisovn fra Nordpeis: I stua i andre finner du en moderne peisovn med stålpipe av type Duo 2 fra Peisselskapet. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitets innredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og bademomsmøbler levert av rørlegger Karsten Bjelland.

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass. Kjøkkeninnredningen er akkompagnert av integrerte hvitevarer fra kvalitets leverandøren Siemens.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad 1 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj. På begge bad leveres flott bademomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:
• Endre innredning på kjøkken og bad
• Velge andre hvitevarer
• Endre på farger og flistyper
• Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
• Velge andre typer dører, listverk, dørvridere og trappetrinn
• Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
• Velge farger på innvendige vegger
• Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter
Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalg muligheter

Rekkehusene inneholder følgende:

Plan 1:
Entre, Bod / vaskerom, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til solrik terrasseplatting og hage.

Plan 2:
Loftstue/tv-stue med utgang til balkong, stort dobbelt soverom, 2 romslige enkle soverom og rommelig bad (mulighet for badekar).

Utvendig finner man sportsbod med innlagt strøm og lys. Inngangspartiet er overbygget, og boligene leveres selvsagt med ferdig carport.

Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Mølleparken. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle ihht leveres nøkkelferdige, med god standard!

Leveransen inkluderer blant annet:
•Impregnert kledning som er grunnet og malt 1 strøk
•Alle gulv i tørre rom leveres med 14 mm hvitpigmentert Boen eikeparkett
•Hvitmalte kompakte innerdører
•Designa-kjøkken med flotte detaljer
•Integrerte hvitevarer fra Siemens
•Baderoms innredninger levert av rørlegger Karsten Bjelland
•Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
•Fliser på gulv og på vegger i dusjsone på bad i 2.etasje
•Fliser (30x60) med sokkelflis på gulv i entre og bod.
•Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre, bod og begge bad.
•Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
•Mulighet for badekar på bad i 2. etasje
•Trapp trapperingen med hvitmalte vanger, hvitmalte spiler og heltre hvitpigmenterte eiketrinn.
•Røropplegg for sentralstøvsuger
•Komplett vedovn type Duo 2 med stålpipe
•Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
•Ferdig opparbeidet gårdsrom / hage med asfalt, plen og belegningsstein.
•Markterrasse utført med impregnerte terrassebord
•200l varmtvannsbereder
•2 Utvendige frostfri tappekran
•Ferdig sparklet og malte innervegger.
•Listfrie overganger mellom vegg og tak
•Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.
•Ekstra takhøyde i stuen i 2.etasje (opp mot 3.5 meter)

Et velfungerende boligområde

Boligene på Mølleparken kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og eneboliger - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.


Mølleparken ligger på Moksheim hvor boligene vil få en meget fin beliggenhet som en naturlig forlengelse av et eksisterende veletablert boligområde på Moksheim. Et meget barnevennlig område som vil kjennetegnes av naturstien langs bekken gjennom boligområdet. Boligfeltet har allerede fått flere lekeplasser og eget rekreasjons område ved inngangsporten til feltet.. En spasertur unna finner du bl.a barnehager, skoler, svømmehall og grendehus. Ny butikk (Coop Ekstra) er kun ettpar hundre meter fra prosjektet. Fra Moksheim er det skogs- og sykkelstier til Norheim samt flott turterreng. Gode fiskevann i umiddelbar nærhet. For de uten bil, er det hyppige bussavganger til Norheim og Haugesund. Ellers er det kort kjøretur til Oasen Storsenter, Amanda og Raglamyr.
Området kjennetegnes kort og greit av å ha nærhet til det alt regionen har å tilby.

Fremdrift

Utvendige fasadearbeider pågår! 1 SOLGT - 4 LEDIGE!.
Ferdigstillelse: Fra og med oktober 2020

Stian Tønnesen

Stian Tønnesen
Salgsleder prosjekt
93 04 38 57
stiant@bergesag.no