Skåredalen / Høiegården - Moderne og innholdsrike boliger med fleksibel planløsning og god standard! Leveres nøkkelferdige med carport og komplette uteområder!
Hjem - BergeSag
Skåredalen / Høiegården - Moderne og innholdsrike boliger med fleksibel planløsning og god standard! Leveres nøkkelferdige med carport og komplette uteområder!

Prisliste

Bolig So­ve­rom Etasje P-rom BRA Pris
10 3 2 123 m² 133 m² 3 700 000
12 3 2 123 m² 133 m² 3 700 000
14 3 2 123 m² 133 m² Solgt
16 3 2 123 m² 133 m² 3 650 000
18 3 2 123 m² 133 m² 3 650 000
20 3 2 123 m² 133 m² 3 700 000


Omkostninger: 20 000

Finansiering


Som kunde av Berge Sag og Spare Bank 1 SR-Bank kan vi tilby deg gunstige betingelser på boliglån og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av boliger. 
 Haugesund sparebank

Haugesund Sparebank kan tilby deg flere fordeler ved kjøp av Berge Sag hus.  

Noen av dine fordeler:

  • Ingen etableringskostnader
  • Mulighet for 100% finansiering
  • Vår beste rente

Prospekt / tegninger

Beliggenhet

 

Adkomst
Adresse:
Ørpetveitsvegen 10
5534 Haugesund
Gnr.: 3
Bnr.: 78


Skåredalen / Høiegården - Moderne og innholdsrike boliger med fleksibel planløsning og god standard! Leveres nøkkelferdige med carport og komplette uteområder!

3 soverom
 BRA: 123 m2
 fra 3 650 000

Visning

Ta kontakt for avtale om privatvisning

Et velfungerende nabolag med flotte fellesområder!

Drømmer du en splitter ny nøkkelferdig bolig, med flotte uteområder, gode vindusflater og sentral beliggenhet?
Et nytt nabolag begynner å ta form i Skåredalen.

På Høiegården skal vi bygge til sammen ca 50 nye boliger hvor man vil kunne bo tett på naturen, turløyper og rekreasjonsområder, men likevel utrolig sentralt ift bussforbindelser, skole, barnehage og det meste regionen har å by på hva angår handel og kultur.

Feltet er nøye planlagt, og vil bli utformede med et stort tun som gir luft mellom boligene. Her vil alt bli ferdig opparbeidet med gangstier, belysning og lekeapparater, samt sittebenker og sosiale soner til felles glede for nabolagets beboere.

Felles for boligene i dette byggetrinnet er et moderne ytre, med innholdsrik planløsning og god standard. Boligene vil fungere like godt både for småbarnsfamilier, og for de mer etablerte som gjerne ønsker en arealmessig mindre - men god og effektiv familiebolig. Her får man en nøkkelferdig bolig med lite vedlikehold og lettstelt hage. Boligene leveres komplett med ferdig innkjørsel, carport og hage. Eneboligene vil ligge fint til, med sørvestvendte fasader, terrasser og hage som gir gode sol og lysforhold.

Boligene på Høiegården kommer i flere varianter - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.

Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Høiegården må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet. Landlig og naturskjønt, men samtidig urbant og sentralt med kort vei til alt.
Bare en kort spasertur unna har man tilgang til byens mest populære turområder og rekreasjonsområder rundt Steinsfjellet og Djupadalen. Boligene har nærhet til Skåredalen skole- idrett og kultursenter, barnehager og dagligvarebutikker. Det er også gangavstand til Raglamyr Handelsområde med butikker og kjøpesentre. Ønsker man innendørs trening er det også kort avstand til flere treningsstudioer på Raglamyr.

Eneboliger med planløsning tilpasset dine behov!

Vi vet at hvilke rom et hus inneholder, og hvilken planløsning som passer best kan variere fra person til person og fra familie til familie. Felles for oss alle er det at vi har ulike behov som skal dekkes.
Vi skal leve godt i boligen vår – vi skal lage mat, leke, være sosiale, se på TV, holde selskaper og gjøre husarbeid. Vi skal også sove, ha mulighet for å slappe av eller trekke oss tilbake med en god bok eller med oppgaver som krever konsentrasjon.

For å kunne tilpasse dette prosjektet best mulig til deg og dine behov, har vi derfor valgt å tilrettelegge boligene for at du selv skal kunne velge hvorvidt du ønsker kjøkken i 1.etasje, eller om du ønsker en bolig med kjøkken og stue i 2.etasje

Byggetrinnet består av tilsammen 6 enebolig i rekke , hver på 133 kvm (BRA). Boligene går over to plan og inneholder som følger:

Bolig med kjøkken 1. etasje:

1.etasje Entre /gang, bad med smart vaskeroms løsning, kjøkken med åpen løsning til stue. Utgang til terrasse og hage fra stuen. Bod med lagring under tett trapp.

2.etasje består av 3 romslig soverom, bad, samt stue med utgang til terrasse. Fra stuen har man utgang til stor solrik terrasse. Videre finner man bad, 2 soverom hvor det ene har stor plass til skyvedørsgarderobe.

Utvendig er boligen utstyrt med carport, samt stor utvendig sportbod på hele 11 kvm. Fra sportboden er det dør med gjennomgang til hage.

Bolig med kjøkken i 2. etasje:
1.etasje Entre /gang, bad med smart vaskeroms løsning. Videre finner romslig bad, 2 store soverom, samt stue med utgang til terrasse og hage. Bod under tett trapp.

2.etasje består av romslig stue med gode vindusflater, og utgang til solrik terrasse. Delvis åpen kjøkkenløsning, samt bad og soverom.

Utvendig er boligen utstyrt med carport, samt stor utvendig sportbod på hele 11 kvm. Fra sportboden er det dør med gjennomgang til hage.

Slik blir din nye bolig på Høiegården!

Nøkkelferdig!
Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet:

Kvalitetsparkett: Varmt, vakkert og helt naturlig: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 15 mm hvitpigmentert Kàrsh-parkett i alle boligrom.

Trappen fra trapperingen kommer med stålspiler og hvitmalte vanger med hvitpigmentert trinn.

Peisovn fra Nordpeis: I stua i andre finner du en moderne peisovn med stålpipe av type Duo 2 fra Peisselskapet. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox eller GET for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Karsten Bjelland.

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad 1 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj sone. På begge bad leveres flott (100cm) baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig nok inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:
• Endre innredning på kjøkken og bad
• Velge andre hvitevarer
• Endre på farger og flistyper
• Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
• Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
• Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
• Velge farger på innvendige vegger
• Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter
Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter

Kvaliteter

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Lyngtunet. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og i henhold til nyeste teknisk forskrift (Tek 17)

Leveransen inneholder blant annet:
•Impregnert kledning som er grunnet og malt 1 strøk
•Komplett ferdig opparbeidet hage og uteområder/innkjørsel
•Markterrasse utført med belegningsstein på hagesiden (ca 15 kvm)
•Alle gulv i tørre rom leveres med 15 mm hvitpigmentert Karsh eikeparkett
•Hvitmalte kompakte innerdører
•Designa-kjøkken med flotte detaljer
•Baderoms innredninger (100 cm) levert av rørlegger Karsten Bjelland
•Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
•Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 2.etasje
•Fliser (30x60) med sokkelflis på gulv i entre/hall
•Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre /gang og begge bad.
•Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
•Trapp fra trapperingen med hvitmalte vanger, stålspiler og heltre hvitpigmenterte trinn.
•Røropplegg for sentralstøvsuger
•Komplett vedovn type Duo 2 med stålpipe
•Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
•OZO 200l varmtvannsbereder
•Utvendig frostfri tappekran
•Ferdig sparklet og malte innervegger.
•Listfrie overganger mellom vegg og tak
•Hvit ferdig malt hvitt listverk fra fabrikk.

Bolig fra Berge Sag:

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Soldalen er dessuten boligene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie.
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 20 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Fremdrift

Bygging er i full gang. Fasadearbeider pågår..
Ferdigstillelse: 2 kvartal 2020

Kvaliteter

STANDARD
Etter lang erfaring med salg av boliger har Berge Sag opparbeidet seg en
kunnskap av hva den bevisste kunden ønsker av kvaliteter, å dette har vi lagt inn som
vår prosjekt standard. Så når kunden kjøper en Berge Sag leilighet så er det ett solid
utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem.
Vi i Berge Sag leverer boligene med følgende standard (tilvalg kan utføres)
– Helfliset pent baderom med varmekabler
– Fliser med sokkel i vindfang, bad nr 2 og vaskerom/bod
– Parkett type lys eik på alle gulv
– Moderne kjøkkeninnredning
– Pen baderomsinnredning på begge baderom
– Listefritt i overgang vegg/tak som gir ett meget moderne inntrykk.
– Belegningsstein i front av boligene
– Hvitmalt trapp med hvitlaserte trinn og hvitmalt håndrekke
– Pipe med vedovn leveres til 2. etg.

OPPVARMING
Vedovn i tillegg til varmekabler på baderom, vaskerom og gang.

BREDBÅND
Boligene leveres klargjort for Altibox/Get.

ENERGI
Boligene er bygd i samsvar med TEK 17 som gir lavere energikostnader.

UTVENDIG
– Grunnet tre kledning ihht farger på fasadetegninger.
– Malte vinduer utvendig og innvendig.

INNVENDIG
– Innvendige vegger i tre
– Trevegger med gips leveres som isolert bindingsverk.

VENTILASJON
Det er lagt opp til balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

PARKERING
Parkering på egen tomt i carport.

UTEOMRÅDE
Opparbeides ihht utenomhustegning/situasjonskart med lekeplasser og isodd plen.

Stian Tønnesen

Stian Tønnesen
Salgsleder prosjekt
93 04 38 57
stiant@bergesag.no