ULL
Hjem - BergeSag
ULL
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 790 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 140 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 230 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 1 890 000

ULL hytte

På denne hytten har vi fått plass til «alt». På rett over 100 kvm bruksareal er det hele 6 soverom, romslig bad, meget stor utvendig bod og praktisk gang med gode muligheter til oppbevaring av yttertøy. En loftstue er det også på hemsen. Inngangen er overbygd, hvilket er praktisk med tanke på beskyttelse av inngangsdørene. Ikke minst skaper det et koselig førsteinntrykk.

* Soverom og sengeplasser: Uten parentes er på 1 etg. mens i parentes er inkludert loft.

Nøkkelinfo
Bruksareal
91,1 m2
Bebygdareal
119,9 m2
Soverom
4 (6)*
Sengeplasser
9 (13)*
Takvinkel
29 º 
Gesimshøyde
3,3 m
Mønehøyde
5,5 m

Historien om ULL  ULL

Skiguden, bueguden, jaktguden og skjoldguden. Ull betyr «den ærerike». Han symboliserer jakt, løfter, pakter, dueller, vinter, ære og berømmelse. Han er sønn av Siv, tordenguden Tors hustru. Siv får Ull med en annen, før hun blir gift med Tor, som tar Ull som sin fostersønn. Hans far kan være Egil Orvandill (Aurvandil), som var bueskytter og smed. Han har en langbue laget av barlind.
Ull gifter seg med Skadi, datteren til jotnen Tjatse, etter at hun skiller seg fra Njord. Skade er i likhet med Ull en dyktig skiløper og bueskytter (ref. Gylfaginning). Hun omtales som «ondurgud», skigudinne. Ulls bolig i Åsgard heter Ydalar («Barlind-dalen»). Den ligger i utkanten av Åsgard.
Priser pr. 10.09.2019