HERVOR
Hjem - BergeSag
HERVOR
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 720 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 040 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 090 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 1 720 000

HERVOR hytte

Populær hytte, som passer godt både ved sjøen og til fjells. Den har gode innvendige løsninger og store vinduer med fine sprosser skaper liv i fasaden. Denne hytten kan fort bli en favoritt! Stuen har god takhøyde, noe som gir en økt romfølelse og en får maksimalt utbytte av de store vinduene. Tre soverom, stort bad med plass til både dusj og vaskemaskin, og ikke minst mulighet for lagre klær både i innebygd garderobe og i bod.

Nøkkelinfo
Bruksareal
80,2 m2
Bebygdareal
93,6 m2
Soverom
3
Sengeplasser
8
Takvinkel
25 º 
Gesimshøyde
2,9 m
Mønehøyde
4,3 m

Historien om HERVOR  HERVOR

Hervor er en valkyrie som ble gift med Volund smed. Kvinnenavnet Hervors første del betyr «strid» eller «hær». Datter av Kong Hlødvér.
Priser pr. 10.09.2019