STORHEDDER
Hjem - BergeSag
STORHEDDER
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 1 180 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 700 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 780 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 2 600 000

STORHEDDER hytte

Stor familiehytte med gode overbygg og carport. Hytta er tilpasset skrått terreng. Stue og kjøkken med åpen himling på hovedplan, utgang til overbygd uteplass. Stue og kjøkken strekker seg langs hele fasaden. Mønet er forskjøvet i forhold til senter, noe som gir den et tøffere preg. Soverom og bad. I undertetasjen er det godt overbygd inngangsparti, 3 soverom, bad, kjellerstue, skistall med utgang til carport. Kan tilpasses med inngang på hovedplan.
Nøkkelinfo
Bruksareal
128,8 m2
Bebygdareal
110 m2
Soverom
4
Sengeplasser
11
Takvinkel
25/29 º 
Gesimshøyde
5,4/4,1 m
Mønehøyde
7,0/5,6 m
Priser pr. 10.09.2019