RIMNE
Hjem - BergeSag
RIMNE
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 640 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 930 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 960 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 1 560 000

RIMNE hytte

Moderne hytte som inneholder alt du trenger og som definitivt stikker seg ut, hvor enn du måtte plassere den. For de aktive med lagringsbehov, får du her en stor utvendig bod å plassere det du måtte trenge. 3 soverom på grunnplan, bad, bod og en stor stue/kjøkken løsning med store vinduer, som gir godt lys og fin utsikt fra sofakroken. Ved utnyttelse av loftsetasjen med enkel hemstrapp, får en også her utnyttet plassen her på en rimelig måte.
Nøkkelinfo
Bruksareal
72,6 m2
Bebygdareal
86,9 m2
Soverom
3
Sengeplasser
7
Takvinkel
6 º 
Gesimshøyde
2,8 m
Mønehøyde
3,5 m
Priser pr. 10.09.2019