HILD
Hjem - BergeSag
HILD
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 1 010 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 390 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 440 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 2 160 000

HILD hytte

Hild er en hytte med hjerte i sentrum. I en hytte er samlingsplassen og hjerte stua og kjøkkenet, hvor alle kan samles etter en lang dag ute. Med gjennomgående lys og utsikt i stua, får hytta en fin egenskap. Åpne dørene og slipp naturen inn. De andre viktige funksjonene, som bad og soverom er fordelt i hver sine hjørner, som også da gjør at alle kan trekke seg tilbake til sin plass litt ifra hverandre, når flammen i peisen brenner ut. To hemser i hver sin ende.
Nøkkelinfo
Bruksareal
83 m2
Bebygdareal
97 m2
Soverom
3
Sengeplasser
10
Takvinkel
33 º 
Gesimshøyde
2,7 m
Mønehøyde
5,2 m
Priser pr. 10.09.2019