HERMOD
Hjem - BergeSag
HERMOD
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 1 030 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 420 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 480 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 2 340 000

HERMOD hytte

Særpreget og rommelig hytte med fine detaljer, hvor hovedetasjen har fokus på stort oppholdsrom med stue og kjøkken på over 40 m2. Stort hovedsoverom, bad og bod og et ekstra wc gjør at du her får dekket behov for en større familie eller venner på besøk. Ved utnyttelse av hems, får du her en stor hytte med totalt 5 store soverom, god loftstue og mulighet for enda en wc, for å dekke behov også i denne etasjen. En moderne hytte for storfamilien som skiller seg ut!

* Soverom og sengeplasser: Uten parentes er på 1 etg. mens i parentes er inkludert loft.
Nøkkelinfo
Bruksareal
123,4 m2
Bebygdareal
106,4 m2
Soverom
1 (5)*
Sengeplasser
2 (8)*
Takvinkel
30 º 
Gesimshøyde
3,6 m
Mønehøyde
5,7 m
Priser pr. 10.09.2019