GRID MINI
Hjem - BergeSag
GRID MINI
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 800 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 160 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 200 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 1 860 000

GRID MINI hytte

Grid hytta har blitt vår signaturhytte, med storslagen vindusfasade i stue og kjøkken, med åpen himling. Lekkert design kombinert med funksjonelle løsninger. Her får en virkelig nyte naturen også når en oppholder seg inne. Overbygget i front gir en fin plass for å sitte i ly for vær og vind. Inngang på langsiden under et godt takoverbygg, skistall, 3 soverom på hovdeplan og bad. Stor hems over hele bakre del av hytta.
Nøkkelinfo
Bruksareal
86,4 m2
Bebygdareal
94,4 m2
Soverom
3
Sengeplasser
7
Takvinkel
33 º 
Gesimshøyde
3 m
Mønehøyde
5,3 m

Historien om GRID MINI  GRID MINI

Grid står for fred og frost. Hun er en fredelig jotunkvinne, mor til en av Odins sønner, Vidar, som som nest etter Tor er den sterkeste av alle gudene. Når Vidar blir utvalgt til å hevne Odin og drepe Fenrisulven, lager Grid spesialsko som han kan stå i ulvens gap med. Grid er også den som advarer Tor om jotnen Geirrod sitt svik. Tor er ubevæpnet, ettersom Loke harovertalt han til å la hammeren Mjølner være igjen hjemme. Grid gir Tor sin magiske stav, Gridarvol, et par jernhansker og et styrkebelte. Tor bruker disse gavene til å drepe Geirrod og døtrene Gjalp og Greip.
Priser pr. 10.09.2019