Hjem - BergeSag
Grid
Se også våre andre objekter

 Bygg selv

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. 

Pris: 730.000,-

Pris inkl. hems: 820.000,-

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1.070.000,-

Pris inkl. hems: 1.230.000,-

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1.120.000,-

Pris inkl. hems: 1.260.000,-

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 1.490.000,-

Pris inkl. hems: 1.770.000,-

Grid hytte

Moderne hytte med storslagen vindusfasade i stue og kjøkken. Her får en virkelig nyte naturen også når en sitter inne. Overbygget i front gir en fin plass til å sitte i ly for vær og vind.
Hytten har i utgangspunkt 3 soverom på hovedplan, men ønsker en å sette inn trapp i det ene av soverommet, får en romslig loftsue og et ekstra soverom oppe.

Stor utvendig bod med godt overbygg på inngangsparti.

Nøkkelinfo
Bruksareal
74,5 m2
Bebygdareal
89,8 m2
Soverom
3 (3)*
Sengeplasser
8 (7)*
Takvinkel
33 º 
Gesimshøyde
3,3 m
Mønehøyde
5,7 m

Historien om Grid  Grid

Grid står for fred og frost. Hun er en fredelig jotunkvinne, mor til en av Odins sønner, Vidar, som som nest etter Tor er den sterkeste av alle gudene. Når Vidar blir utvalgt til å hevne Odin og drepe Fenrisulven, lager Grid spesialsko som han kan stå i ulvens gap med. Grid er også den som advarer Tor om jotnen Geirrod sitt svik. Tor er ubevæpnet, ettersom Loke harovertalt han til å la hammeren Mjølner være igjen hjemme. Grid gir Tor sin magiske stav, Gridarvol, et par jernhansker og et styrkebelte. Tor bruker disse gavene til å drepe Geirrod og døtrene Gjalp og Greip.
Priser pr. 01.01.2018. Priser og leveransebeskrivelse kan endres uten forvarsel.