DVALIN
Hjem - BergeSag
DVALIN
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 840 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 180 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 240 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 1 950 000

DVALIN hytte

Kompakt hytte men med stort innhold. Godt overbygd inngangsparti på langsiden, skistall, bad og soverom. Stue og kjøkken i front. 3 soverom, loftstue og bad på hems.

Nøkkelinfo
Bruksareal
83,5 m2
Bebygdareal
67,3 m2
Soverom
3
Sengeplasser
7
Takvinkel
33 º 
Gesimshøyde
3,8 m
Mønehøyde
5,6 m

Historien om DVALIN  DVALIN

Sammen med Dvalin spiller han en stor rolle i fornaldersagaen Hervors saga, hvor de blir trollbundet med runer av Odins sønn Svafrlami i Gardarike. De tvinges til å smi det berømte og magiske sverdet Tyrfing, som kjøper dem fri fra Svafrlamis makt. Sverdet Tyrfing er det gjennomgående elementet i den sagasyklusen om Arngrim på Bolm, sønnen Angantyr, Angantyrs datter Hervor og hunnerkongen Hlod som kalles Tyrfingsyklusen.

Priser pr. 10.09.2019