DURIN
Hjem - BergeSag
DURIN
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 860 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 190 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 240 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 1 980 000

DURIN hytte

Kompakt hytte men med stort innhold. Godt overbygd inngangsparti på langsiden, skistall, bad og soverom. Åpen himling i stue og kjøkken. 2 soverom, loftstue og bad på hems. Innvendig vindu på hems slik at en kan se ut de store vinduene i front. Hytten kan også bygges med full hems over stuen – som gir ekstra soverom og loftstue på hems.

Nøkkelinfo
Bruksareal
70,5 m2
Bebygdareal
67,4 m2
Soverom
3
Sengeplasser
6
Takvinkel
30 º 
Gesimshøyde
3,8 m
Mønehøyde
5,6 m

Historien om DURIN  DURIN

Sammen med Dvalin spiller han en stor rolle i fornaldersagaen Hervors saga, hvor de blir trollbundet med runer av Odins sønn Svafrlami i Gardarike. De tvinges til å smi det berømte og magiske sverdet Tyrfing, som kjøper de fri fra Svafrlamis makt. Sverdet Tyrfing er det gjennomgående elementet i den sagasyklusen om Arngrim på Bolm, sønnen Angantyr, Angantyrs datter Hervor og hunnerkongen Hlod som kalles Tyrfingsyklusen.

Dvalin er også en av de 4 som skapte smykket Brisingamén til Frøya, Sivs gullhår, spydet Gungner og skipet Skibladne.

Priser pr. 10.09.2019