AURBODA
Hjem - BergeSag
AURBODA
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 870 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 220 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 270 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 1 930 000

AURBODA hytte

Dette er helt enkelt en lekker hytte. Forseggjort med tøffe vinduer, moderne utseende og stor plass inne. En stor stue med avdelte soner. Et stort oppholdsrom med god spiseplass, sentralt plassert peis og upåklagelig utsikt. Hvor enn du er i denne hytten får du naturen tett på.

Nøkkelinfo
Bruksareal
90 m2
Bebygdareal
116,8 m2
Soverom
3
Sengeplasser
8
Takvinkel
12 º 
Gesimshøyde
2,6 / 4 m

Historien om AURBODA  AURBODA

Aurboda var jotunkvinne og Gymers hustru. Hun var vakre Gerds mor, som Frøy fridde til.
Aurboda har store kunnskaper om urter og om hvordan forskjellige substanser påvirker kropp og sinn. Hun er også bud for Mengloth (healeren fra Jotunheimen). Hun skal ha brakt med seg urter over havet, i form av en kråke. Hennes farge er brun, og hun får sin energi fra fjellene og høye trær.
Priser pr. 10.09.2019