ANDRIMNE MODERNE
Hjem - BergeSag
ANDRIMNE MODERNE
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 970 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 370 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 430 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 2 240 000

ANDRIMNE MODERNE hytte

Andrimne er en av våre mest populære hytter og som vi har bygget mange av i årenes løp. Andrimne finnes i to varianter MODERNE og TRADISJONELL. Grunnen til at hytta har blitt så populær er ganske enkelt fordi den gir så mange muligheter. Den har store vinduer, åpne løsninger og åpen himling over stuen for å nevne noe. Den er meget innholdsrik, med ikke mindre enn 4 soverom, 2 bad, stor loftstue og stor skistall. Her kan du nyte kaffen i en krok ute, uansett hvilke vei vinden blåser.

Nøkkelinfo
Bruksareal
115,2 m2
Bebygdareal
107,6 m2
Soverom
4
Sengeplasser
10
Takvinkel
33 º 
Gesimshøyde
3,5 m
Mønehøyde
5,6 m

Historien om ANDRIMNE MODERNE  ANDRIMNE MODERNE

Andrimne er kokken i Valhall. Hver dag slakter han galten Særimne, som tilberedes i den magiske gryten Eldrimne. Galten kommer til liv igjen om kvelden, og det hele gjentar seg neste dag. Melken får Andrime fra geiten Heidrun, som spiser bladene på toppen av verdenstreet Yggdrasil. Denne melken er en viktig ingrediens i Æsenes mjød.
Priser pr. 10.09.2019